Produkter
Katt
Levende
Planter
Ferskvann
Saltvann
Terrarie
Hagedam
Reservedeler
PVC Deler
Fugl
Utefugl
Spesialprosjekter
 
Hurtigsøk
 
Nyhetsbrev

Generell informasjon
 
 
 
 
logg inn
[Du står her: Om oss ]

Webzoo AS

 Webzoo er Norges ledende akvariebutikk på nett innen akvaristikk og terrarieutstyr. Vi fører et stort vareutvalg fra alle de kjente produsentene og er svært konkurransedyktige på pris og levering.

Beskrivelse
Webzoo AS har fra starten våren 2000 frem til i dag utviklet seg til norges største nettbutikk for akvarieutstyr både til privatpersoner og offentlige institusjoner. 

Sommeren 2011 ble vi involvert i butikken Jan Holt Akvarium AS som siden 1979 har vært en ledende aktør på fisk, planter og koraller til akvarier. Butikken på Bislett har i de senere årene vært den ledende saltvannsakvariebutikken i Norge.
 
 
Høsten 2012 åpnet Jan Holt Akvarium i nye og større lokaler i Heggedal i Asker tilknyttet til Webzoo sitt lager. Samlokaliseringen gir oss muligheten til å utvikle en spennende butikk både for saltvanns og ferskvanns akvaristen . Butikken har ett spennende og variert utvalg av tørre varer fra ledende produsenter, nettbutikkenes enorme utvalg kan bestilles for henting i butikken. 
Butikkens saltvannsavdeling er kraftig utvidet og den førende innen utvalg av fisk og koraller.
Vi er importør av Tropical Marine Center sitt meget rikholdige utvalg på fisk fra alle verdens hjørner, samtidig som vi importerer direkte fra Australia, USA, Vietnam og Kenya. Dette gir oss fantastisk tilgjengelighet på fisk og koraller til meget konkurranse dyktige priser.
Ferskvannsavdelingen er under oppbygging og fokus er på spennende fisk og planter.
Vi har et godt utvalg av dekorasjonsmateriale til aquascaping, både stein, røtter, bunnlag og spesiautstyr fra Tropical Marie Center, Aqua Medic, Aquatic Nature m.fl.
Vi direkte importer fra Colombia, Peru, Brazil og Vietnam, i tillegg til skandinaviske grossister og planteprodusenter. Dette gir oss ett godt og bredt utvalg med mye spennende og sjeldne fiske arter.

Åpningstider for butikken er:
Mandag Stengt
Tirsdag 17.00 - 22.00
Onsdag Stengt
Torsdag 17.00 - 22.00
Fredag Stengt
Lørdag 10.00 – 16.00

Varer bestilt for henting på webzoo.net kan hentes i butikkens åpningstid, eller etter avtale utenfor åpningstidene


Webzoo As  org.nr 984146345
PB.97
1380 Heggedal
Butikk og lager:
Heggedalsbakken 6
1389 Heggedal

   

 
Handlekurv
Du har ingen varer i kurven
 
Nyheter
 
 
 
 
Utviklet av Bysant AS